Vinilne talne obloge trgovina
Vinilne talne obloge so izredno vzdržljive in visoko odporne na mehansko obrabo v primerjavi z lesenimi talnimi oblogami.  So zelo enostavne za vzdrževanje in  čiščenje ter so primerne za vse prostore, tako za privatno kot tudi za poslovno uporabo. Izbira teh oblog je odlična, saj nudijo udobje pri hoji in jo lahko prilagajate barvam in različnim frekvencam obremenjenosti v vašem prostoru.
 
Pester izbor dekorjev v izgledu lesa in kamna v vaš dom nedvomno pričara prijetno počutje. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami letev ali v obliki plošč v videzu kamna.
 
Najnovejši dekorji vsebujejo rahlo posnete robove, kar preprečuje zavihanje plošč. So brez ftalatov, okolju prijazne, zdravju neškodljive ter s certifikatom za dobro klimo v prostoru. Tu je potrebno omeniti, da so primerne in varne za vaše malčke, ki se lahko brezskrbno plazijo po tleh.
 

Vinilne talne obloge za domPomembno je tudi opomniti in seznaniti, da so vinilne talne obloge PROJECT FLOORS primerne za talno gretje!

 

 

Katalog vinilne talne obloge Project Floors HOME (Prenesi PDF)

Project Floors


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.