Varne podlage za otroško igrišče

Varne podlage iz gume so zelo priporočljive na otroških igriščih. Hitro se lahko zgodi, da otrok pade in se poškoduje. Zato je treba poskrbeti za njegovo varnost. Obenem pa so izredno zanimive za otroke, na njih je lahko potiskan zabaven vzorec, ali so na njih napisane številke in črke.

Euroflex ponuja tudi različna igrala v oblikah živali, gobic, krogov in drugih oblik, ki so prav tako mehki in iz gume. Ker Euroflex certificirane varne plošče za padce iz višin dajejo veliko mero vzmetnih lastnosti in mehkobo, ki spominja na učinek gozdnih tal, pomagajo omiliti posledice padcev ali prepogumnih skokov naših malčkov. Lahko smo tudi mirni, da naš otrok iz igre odide brez odrgnin in z nasmeškom na obrazu.

Varne podlage polagamo na ravno, gladko in utrjeno površino (beton, asfalt, mivka). Ob straneh ima vsaka plošča čepke za spajanje, tako da se res enostavno in hitro položijo.

Na spodnjih slikah si lahko pogledate, kako poteka polaganje Euroflex plošč.

Enostavno, kajne. Polaganja se lahko lotiš tudi sam, brez dodatnih stroškov za polagalce. Za večji užitek pa se loti polaganja kar s svojim otrokom ali pa pokličete nas EFCOM d.o.o.