Kako urediti otroško igrišče doma, v vrtcu ali šoli, da bo čimbolj varno in narejeno iz kvalitetnih materialov?

Enostavno z gumirano podlago EUROFLEX varovalnimi ploščami iz gume – že zadnjih 40 let sledijo visokim standardom kvalitete, ki nudijo otrokom varno igro na igralih različnih višin od 1,0 do 3,0 m ter pri padcih ne poškodujejo kolen saj so mehke brez primesi kamenčkov! 

Narejene so iz reciklirane SBR gume. Osnovna barva je rdeča, možno je naročilo še v zeleni, sivi in črni barvi. Ostale barve so po naročilu iz EPDM gume po ral lestvici. Poglejte katalog.

EUROFLEX gumijaste varovalne plošče za šole in vrtce ali zasebne hiše in bloke omogočajo sproščeno igro in namestitev različnih plošč s črkami, številkami in simboli, kjer se lahko otroci skozi igro učijo abecedo in igrajo ristanc.

plošče s številkami črkami igrišče

Domišljija nima meja. Vzorci in barve EUROFLEX gumiranih varnih plošč vam dopuščajo kreativnost pri oblikovanju otroškega ali športnega igrišča po vaših željah.

Za odprtje javnega igrišča je potrebno opraviti strokovni pregled s strani VPD (varnosti pri delu), kjer se pregleda tudi ustreznost varnih podlag. Vse informacije v zvezi s pravilno postavitvijo igral in varnostjo igrišča si lahko preberete v publikaciji VARNO OTROŠKO IGRIŠČE za vse skrbnike in lastnike, ki ga je izdalo Ministrstvo za gospodarstvo RS. Za ustrezno certificirano talno oblogo iz gume za otroška igrišča ter montažo pa poskrbimo mi – EFCOM d.o.o.

Zdaj je pravi čas za nove rešitve.