Spomladansko prenavljanje talnih oblog

V porastu je trend spoštovanja vrednot in trajnostni pogled na življenje, zato je vedno več prenavljanja starih objektov in pomlad je za začetek takšnih del več kot primerna. Običajno je to povezano s stroški, zato moramo biti prepričani, da nam bo nova talna obloga zelo všeč.

Letošnje smernice so temu naklonjene saj se vrača parket z videzom širokih desk ter parket z grčami za rustikalen, retro videz za topel in gostoljuben občutku v prostoru. Razvija se nov slog kmečke hiše v smeri skandinavskih preprostih linij v svetlih barvah z manj grčami.

LVT vinilne talne obloge še vedno ostajajo pri vrhu med izbirami za cenovno ugodno talno oblogo tudi v prostorih kot sta kuhinja in kopalnica. Aktualen je videz velikih plošč v sivih ali rjavih odtenkih ali izgled kmečke deske. Moderen je tudi vzorec ribja kost in chevron francoska ribja kost. Primerne so za talno gretje. Zanje se predvsem odločajo mlade družine z majhnimi otroki in domačimi ljubljenčki, ker so enostavne za vzdrževanje in neobčutljive.

Pri tem ne pozabimo na linolej, ki je narejen iz naravnih materialov ( laneno olje, les, pluta, lesna moka, borova smola, apnenčeva moka, pigmenti ) je zvočni izolator in ima antimikrobne lastnosti za brezhibno čistočo, recimo v kuhinjah in hodnikih. Na voljo je v različnih barvah in vzorcih. Tovarniško je obdelan in ne potrebuje dodatnih premazov ( obnova premaza na 12 let ). Zelo enostaven je za vzdrževanje z dolgo življenjsko dobo tudi več kot 40 let. Primeren za vse, ki imajo težave z dihanjem. 

Za vse nadaljnje informacije in vzorce ter dobavo in montažo vam je na voljo ekipa Efcom d.o.o.

Za več informacij in naročilo nas kontaktirajte!
Kontakt