Vrhunske vinilne talne obloge brez ftalatov in s certifikatom za dobro klimo v prostoru za domačo uporabo z obrabnim slojem od 0,3 mm, debeline 2 mm.

Project Floors HOME ponuja lepo in robustno ter enostavno talno oblogo za vašo hišo ali stanovanje. Uporabna v vseh prostorih, kot je dnevna soba, spalnica, kuhinja, jedilnica in kopalnica. Z več kot 80 različnih vzorcev od lesa, kamna, betona in keramike, zelo naravnega izgleda.

Vinilna talna obloga je še posebej primerna za uporabo v stanovanjskih in manj obremenjenih prostorih namenjenih za komercialno uporabo. Ob izbiri različnih lesnih dekorjev, z reliefno površino, smo prepričani, da vam lahko izpolnimo vsa pričakovanja videza in uporabe talnih oblog ob usklajevanju z vašim pohištvom.

Primerna za alergike na pršice. Ravno tako primerna za prostore, ki se ogrevajo s talnim gretjem. Priljubljena pri lastnikih domačih živali. Otroci se lahko mirno igrajo brez strahu pred poškodbami tal. Hkrati vsestranska in enostavna za vzdrževanje.

Nova kolekcija vsebuje rahlo posnete robove, kar preprečuje zavihanje plošč.
Primerne so za talno gretje! 

STUDIO DIZAJN Project Floors vam omogoča ogled vseh vinilnih talnih oblog v različnih prostorih in enostavno izbiro:

http://projectfloors.esignserver2.com/gallery.do;jsessionid=7186E55FD38BD7EA8C832057B689D314

Vinilne talne obloge

S klikom na spodnje vzorce oziroma dekorje vinilnih talnih plošč, boste preusmerjeni na katalog proizvajalca Project Floors.

vzorci dekorji leseni vinil

Za več informacij in naročilo nas kontaktirajte!
Kontakt