Vrhunske vinilne talne obloge brez ftalatov s certifikatom za dobro klimo v prostoru so namenjene za prenove oziroma hitro in zelo enostavno polaganje na klik (Click).

enostavno polaganje vinil pvc klik click

Klik vinilne talne obloge v novih dekorjih izdelanih z inovativno in natančno 3D reliefno površinsko strukturo, katera omogoča natančen in popoln videz lesa ali kamna. Klik plošče iz vinila imajo obrabni sloj 0,30 mm ali 0,55 mm in so na voljo v 32 različnih vzorcih.

Klik vinilne plošče iz Project Floors imajo protizdrsno površino R10 ter zvočno izolativnost 9db do 19db z vstavljeno podlogo pod ploščami. Project Floors ima lasten patentiran sistem spajanja na klik UNIFIT®, ki daje garancijo, da so stiki med ploščami zagotovljeni in trajni, katere je nemogoče ločiti, razen pri načrtnem razstavljanju posamičnih plošč.

DESIGN STUDIO ONLINE – Project Floors omogoča ogled vseh vinilnih talnih oblog v različnih prostorih in enostavno izbiro. KLIKNI ZA VSTOP V STUDIO

 

Za ogled vzorcev oz. dekorjev obiščite proizvajalčevo spletno stran PROJECT FLOORS.


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.