Vinilne talne obloge za poslovne prostore z obrabnim slojem debeline 0,55 do 0,80 mm ter skupne debeline 2,5 mm.

Vinilne talne obloge so izredno vzdržljive in odporne na mehansko obrabo. Izbira teh podlog je odlična izbira med talnimi oblogami, saj nudijo udobje pri hoji in enostavno vzdrževanje, izbirate jih lahko v različnih barvah in odtenkih, tako jo lahko prilagajate  barvam v vašem prostoru.

 

     Predogled vinilnih talnih oblog Si želite pred nakupom preveriti, kako posamična vinilna talna obloga Project Floors izgleda v različnih prostorih? S klikom na levo fotografijo se bo zagnal konfigurator talnih oblog, kjer boste lahko izbirali med vsemi dekorji in različnimi prostori.

ZAŽENI KONFIGURATOR

 

Primerene so za uporabo v visoko obremenjenih objektih namenjenih za komercialno uporabo kot so trgovski centri, hotelirstvo in gostinstvo, zdravstvo, domovi za starejše… Naše talne obloge združujejo videz lesa, kamna in keramike ali betona z vzdržljivostjo in enostavnim vzdrževanjem. Manjše plošče v posebni obliki omogočajo visoko kakovostni vzorec kot so ribja kost ali Chevron in Groutline , ki ustvarja poseben izgled letev!

Ob izbiri 109 različnih dekorjev, z reliefno površino, smo prepričani, da vam lahko izpolnimo vsa pričakovanja videza in uporabe talnih oblog ob usklajevanju z vašim pohištvom in stilom.

Nova kolekcija vsebuje posnete robove, kar preprečuje zavihanje plošč.
Primerno za talno gretje!

Vinilne talne obloge za poslovne prostore

S klikom na spodnje vzorce oziroma dekorje vinilnih talnih plošč, boste preusmerjeni na katalog proizvajalca Project Floors.

Vinilne talne obloge za lokale PVC LINOLEJ