Vinilne talne obloge za domačo uporabo z obrabnim slojem od 0,2 do 0,4 mm debeline 2 mm.

Vinilne talne obloge so izredno vzdržljive in odporne na mehansko obrabo. Izbira teh podlog je odlična izbira med talnimi oblogami, saj nudijo udobje pri hoji in enostavno vzdrževanje, izbirate jih lahko v različnih barvah in odtenkih, tako jo lahko prilagajate  barvam v vašem prostoru.

     Predogled vinilnih talnih oblog Si želite pred nakupom preveriti, kako posamična vinilna talna obloga Project Floors izgleda v različnih prostorih? S klikom na levo fotografijo se bo zagnal konfigurator talnih oblog, kjer boste lahko izbirali med vsemi dekorji in različnimi prostori.

ZAŽENI KONFIGURATOR

Project Floors ponuja lepo in robustno ter enostavno talno oblogo za vašo hišo ali stanovanje. Uporabna v vseh prostorih, kot je dnevna soba, spalnica, kuhinja jedilnica in kopalnica. Z več kot 100 različnih vzorcev od lesa, kamna, betona in keramike.

Vinilna talna obloga je še posebej primerna za uporabo v stanovanjskih in manj obremnjenih prostorih namenjenih za komercialno uporabo. Ob izbiri različnih lesnih dekorjev, z reliefno površino, smo prepričani, da vam lahko izpolnimo vsa pričakovanja videza in uporabe talnih oblog ob usklajevanju z vašim pohištvom.

Nova kolekcija vsebuje rahlo posnete robove, kar preprečuje zavihanje plošč. Vinilne talne obloge so primerne za talno gretje!

Vinilne talne obloge

S klikom na spodnje vzorce oziroma dekorje vinilnih talnih plošč, boste preusmerjeni na katalog proizvajalca Project Floors.

vzorci dekorji leseni vinil