Vinilne talne obloge za poslovne prostore

Vinilne talne obloge HERRINGBONE brez ftalatov s certifikatom za dobro klimo v prostoru postajajo vse bolj popularen vzorec talne obloge v obliki ribje kosti, ki poudari starejše in novejše moderno oblikovane prostore.

Ta poseben antični izgled lahko dosežemo z manjšimi vinilnimi ploščami dimenzije 457x76x2,5 mm in po novem tudi v večji verziji XL 610x102x2,5 mm. Polagajo se pod kotom 90 stopinj na zamik v obliki ribje kosti z lepljenjem na ravno gladko površino. 

Proizvajalec Project Floors nudi 12 manjših dekorjev plus 10 različic v večjem dekorju, modnih barvnih odtenkih v videzu lesa z 0,55 mm obrabnega zgornjega sloja primernega tako za zasebne kot javne objekte s širokim spektrom uporabe od stanovanj v starem mestnem jedru do modernih lokalov in domov za ostarele…

Vinilne talne obloge so primerne za alergike. Lahko se uporabijo tudi tam, kjer imate toplovodno talno gretje.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje talne obloge je ena od glavnih prednosti. Tudi vsi lastniki domačih živali jo bodo veseli saj ni občutljiva na vlago in praske.

Otroci se lahko brezskrbno igrajo na vaši novi moderni talni oblogi.

 

 

Vinil ribja kost

Vabljeni v naš razstavni salon vinilnih talnih oblog na Loško cesto 13, Log pri Brezovici, kjer si vse barvne vzorce lahko v živo pogledate in izposodite panoje  z dekorjem, da preverite izgled v vašem prostoru in določite kateri je tisti pravi za vas.  Vse pri nas kupljene talne obloge vam na vašo željo tudi položimo.

 


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.