Vinilne talne obloge namenjene za prenove oziroma hitro in enostavno polaganje na klik (Click) ali prostoležeče (Loose Lay).

enostavno polaganje vinil pvc klik click

Klik debeline 5,0 mm (R10)

Vinilne talne obloge so izredno vzdržljive in odporne na mehansko obrabo. Izbira teh podlog je odlična izbira med talnimi oblogami, saj nudijo udobje pri hoji in enostavno vzdrževanje, izbirate jih lahko v različnih barvah in odtenkih, tako jo lahko prilagajate  barvam v vašem prostoru.

 

     Predogled vinilnih talnih oblog Si želite pred nakupom preveriti, kako posamična vinilna talna obloga Project Floors izgleda v različnih prostorih? S klikom na levo fotografijo se bo zagnal konfigurator talnih oblog, kjer boste lahko izbirali med vsemi dekorji in različnimi prostori.

ZAŽENI KONFIGURATOR

 

Klik vinilne talne obloge v novih dekorjih izdelanih z inovativno in natančno 3D reliefno površinsko strukturo, katera omogoča natančen in popoln videz lesa ali kamna. Klik plošče iz vinila imajo obrabni sloj 0,30 mm ali 0,55 mm in so na voljo v 32 različnih vzorcih. Klik vinilne plošče iz Project Floors imajo protizdrsno površino R10 ter zvočno izolativnost 9db do 19db z vstavljeno podlogo pod ploščami. Project Floors ima lasten patentiran sistem spajanja na klik UNIFIT®, ki daje garancijo, da so stiki med ploščami zagotovljeni in trajni, katere je nemogoče ločiti, razen pri načrtnem razstavljanju posamičnih plošč.

Za ogled vzorcev oz. dekorjev obiščite proizvajalčevo spletno stran PROJECT FLOORS.


 

vinilni podi prostoležeče polaganje za poslovne prostore

Loose Lay debeline 4,2 mm ( R9).

Loose Lay (prosto ležeče) talne obloge z obrabnim slojem 0,30 in 0,55 mm se ne lepijo na talno osnovo. Polagamo jih na ravno in gladko površino za kar potrebujemo popolnoma enostavna orodja in smo lahko brez skrbi, da ne bi ujeli dobrega stika. Na voljo je 20 vzorcev.
Ob hitri montaži so vinilne plošče Loose Lay iz Project Floors narejene za polaganje brez lepila na način, da jih lahko po potrebi zamenjamo (poškodovane plošče), kadarkoli brez posebnega znanja in lepljenja. Obstoječo (poškodovano) ploščo enostavno vzamemo iz tal in jo nadomestimo z novo.

Za ogled vzorcev oz. dekorjev obiščite proizvajalčevo spletno stran PROJECT FLOORS.

 


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.