Varne podlage za igranje golfa

golf igrišča umetna podlaga

SPORTEC® golf plošča je idealna talna obloga za sprehajalne poti, terase in začetniške površine na igriščih za golf. Ponuja prijeten občutek pri hoji in pri igranju v golf klubih s svojim vzmetnim učinkom. Vgrajeni sistem priključkov omogoča stroškovno učinkovito in enostavno namestitev. Vgradnja v T-povezavo zagotavlja zelo dobro dimenzijsko stabilnost. Okolju prijazna proizvodnja in recikliranje. (Jamstvo za dvojno recikliranje KRAIBURG Relastec ).

 

 

plošče iz nove gume za igranje golfa

SPORTEC® golf plošča z EPDM narejena iz recikliranih gumijastih zrnc, vezanih s poliuretanskim elastomerjem, površina iz EPDM zrnc, vezana s poliuretanskim elastomerjem je idealna talna obloga za sprehajalne poti, terase in začetniške površine na igriščih za golf. Ponuja prijeten občutek pri hoji in ščiti golf klub s svojim vzmetnim učinkom. Vgrajeni sistem priključkov omogoča stroškovno učinkovito in enostavno namestitev. Vgradnja v T-povezavo zagotavlja zelo dobro dimenzijsko stabilnost. Okolju prijazna proizvodnja in recikliranje. (Jamstvo za dvojno recikliranje KRAIBURG Relastec).

odlična podlaga iz recilkirane gume golf

Več informacij na proizvajalčevi spletni strani:

https://www.kraiburg-relastec.com/sportec/en/golf-slab/

 

Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.