Varne podlage za hleve konjev iz gume

KOMFORTEX® talne plošče različnih oblik in dimenzij imajo visoko toplotno izolacijo pred mrazom od tal in dolgotrajno odpornost proti urinu. So odporne proti zmrzali in vremenskim vplivom ter predvsem prepustne za vodo.

Talne obloge KOMFORTEX® zagotavljajo tudi zanesljivo podlago s pozitivnimi lastnostmi proti zdrsu, kar zmanjšuje nezgode in nevarnost poškodb brez negativnih vplivov na mehanizem kopita. Visoka elastičnost površin izboljša cirkulacijo in rast kopita. Lastnosti zmanjšanja hrupa izdelkov KOMFORTEX® zmanjšujejo stres zaradi hrupa v hlevu, kar pozitivno vpliva na zdravje konj.

Talne sisteme KOMFORTEX® je mogoče hitro in enostavno vgraditi tudi na nepovezane površine. So preproste za rezanje in čiščenje. Posebna zasnova izdelka in izbira izjemno kakovostnih materialov sta zagotovilo za dolgo življenjsko dobo. Ko se uporabljajo za stabilizacijo tal v padcih, površine KOMFORTEX® ustvarijo suha območja za konje, da se lahko premikajo in uležejo. Tako lahko preprečite mokra tla in s tem povezane težave s kopiti.

talna obloga za bokse konjev

Več informacij na proizvajalčevi spletni strani:

 https://www.kraiburgrelastec.com/komfortex/en/surfacing-systems/

Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.