golf igrišča umetna podlaga

EUROFLEX® varnostne plošče velikosti 50 x 50 cm za pod otroška igrala in za izdelavo športnih igrišč za vse igre z žogo, so izdelane iz granulata reciklirane gume v kombinaciji z EPDM gumo.

EUROFLEX® gumene varne plošče dajejo veliko mero vzmetnih lastnosti in mehkobo, ki spominja na učinek gozdnih tal. Plošče EUROFLEX pomagajo omiliti posledice padcev ali prepogumnih skokov. In to vedno, ne glede na vremenske vplive. Z veliko izbiro dodatkov v obliki žog, kvadratov, diamantov stopnic, gobic in živali.

Gumijaste plošče EUROFLEX® zagotavljajo najvišji standard varnosti na igriščih – že zadnjih 40 let. Omogočajo, da se otroci veselo potikajo, brez nevarnosti poškodb. Gumijaste plošče EUROFLEX® nudijo učinkovito zaščito, ko otroci skočijo ali padejo na tla, saj ublažijo udarec in tako zmanjšajo tveganje za poškodbe.

Naše abecedne, številčne in tematske plošče so idealne za oblikovanje igrišč v šolah, vrtcih in parkih. Ponujajo izobraževalno in vizualno izboljšavo za vsa športna in igrišča ter zabaviščne parke.

Certificirana talna podlaga s sledljivostjo od začetka do konca proizvodnje.

Za izbiro potrebnih varnostnih podlag za pod igrala si poglejte priloženo fotografijo proizvajalca do katere višine padca je certificirana določena debelina plošč.Varne podlage za igrišča in športe

 

Gumijaste plošče EUROFLEX® so učinkovite tudi kot elastične talne obloge v domovih za ostarele in rehabilitacijskih centrih, večgeneracijskih rekreacijskih objektih, na šolskih dvoriščih, pod gimnastičnimi in plezalnimi napravami ter kot sprehajalne poti.

 


Kontakt in informacije talne oblogeZa več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.