TALNA OBLOGA ZA VSE VRSTE DOGODKOV

Z različnimi vrstami talnih oblog Madžarskega proizvajalca Graboplast, poskrbimo za gledališča, kino dvorane, plesišča, razstavne dogodke, aerobiko….

UNIFLOOR
Obiščite proizvajalčevo spletno stran.

Uniflor je najbolj priljubljena razstavna talna obloga z mat površino s široka barvno paleto. Talna obloga je na voljo v bogati izbiri barv, kjer si prav vsak lahko izbere svojo najljubšo barvo, ki jo je mogoče namestiti tudi kot stensko oblogo. Primeren je za začasno podlogo na razstavnih dogodkih, primeren tudi za različne vrste plesa, v gledališčih, kinih ter tudi za stensko oblogo. Je enostaven za namestitev in čiščenje.

Uniflor talno oblogo za prireditve je priporočljivo uporabljati kot prenosna tla pri vseh vrstah posebnih dogodkov in kot trpežni material, ki je preprost za čiščenje,
Zaradi blazine in trde površine je dobra izbira za različne vrste plesov in predstav, zaradi debeline debeline 0,35 mm je to primerno tudi za stalne instalacije.

– gledališče
– kino
– razstavni dogodki
– različni plesi
– stenska obloga
Talne obloge za prireditve

LAS VEGAS LUX
Obiščite proizvajalčevo spletno stran.

Obloga Las Vegas z visokim sijajem ponuja moderno in impresivno notranjost. Vrhunska talna obloga je bila pripravljena za slovesnost ob otvoritvi poletnih olimpijskih iger leta 2012 v Londonu. Namenjena je za spektakularne dogodke, gladka in sijoča površina povečuje svetlobne učinke, ki dajejo prireditvam še bolj osupljivo vzdušje. Lahko se uporablja tudi kot stenska obloga.

– odri
– modne piste
– spektakularne prireditve
– eventi
talne obloge za prireditve in ples

GRABO DUETT
Obiščite proizvajalčevo spletno stran.

Grabo Duett je fleksibilna talna obloga za plesne / baletne predstave, ki je namenjen predvsem prenosni in kratkotrajni namestitvi. Na voljo je v različnih barvnih kombinacijah, zaradi majhne teže pa se lahko zlahka navije in izvije, kar omogoča enostavno namestitev. Uporablja se lahko tudi kot začasna talna obloga med dogodki ali prireditvami, za zaščito prvotnih tal.

– ples (še posebej balet)
– odri (gledališča in koncerti)
– TV studio
Talne obloge za baletne in plesne dvorane

BROADWAY 17
Obiščite proizvajalčevo spletno stran.

Broadway 17 je kompaktna plesna obloga. Primerna za plesne / baletne predstave. Na voljo je v različnih barvnih kombinacijah, tudi Broadway 17 se lahko uporablja kot začasna prevleka za zaščito prvotne talne obloge med dogodki ali prireditvami. Je obojestransko uporabna, kar omogoča še daljšo življenjsko dobo.


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.