Graboplst dance

TALNE OBLOGE ZA VSE VRSTE DOGODKOV

madžarskega proizvajalca Graboplast poskrbijo za:

PLESNE DVORANE

STUDIE

KULTURNE PRIREDITVE

MESTO ZABAVE razni klubi

Ogled talnih oblog:

https://graboplast.com/termekkategoria/dance-halls/?lang=en

 

UNIFLOOR

Unifloor je najbolj priljubljena razstavna talna obloga z mat površino. Talna obloga je na voljo v bogati izbiri barv, kjer si prav vsak lahko izbere svojo najljubšo barvo, ki jo je mogoče namestiti tudi kot stensko oblogo. Primeren je za začasno podlogo na razstavnih dogodkih, primeren tudi za različne vrste plesa, v gledališčih, kinih ter tudi za stensko oblogo. Je enostaven za namestitev in čiščenje.

https://graboplast.com/termekkategoria/dance-halls/unifloor/?lang=en

– gledališče
– kino
– razstavni dogodki
– različni plesi
– stenska obloga
 

LAS VEGAS LUX

Obloga Las Vegas LUX z visokim sijajem ponuja moderno in impresivno notranjost. Vrhunska talna obloga je bila pripravljena za slovesnost ob otvoritvi poletnih olimpijskih iger leta 2012 v Londonu. Namenjena je za spektakularne dogodke, gladka in sijoča površina povečuje svetlobne učinke, ki dajejo prireditvam še bolj osupljivo vzdušje. Lahko se uporablja tudi kot stenska obloga.

https://graboplast.com/termekkategoria/studios-en/las-vegas-lux/?lang=en

– odri
– modne piste
– spektakularne prireditve
– razni dogodki
 

GRABO DUETT

Grabo Duett je fleksibilna talna obloga za plesne / baletne predstave, ki je namenjen predvsem prenosni in kratkotrajni namestitvi. Na voljo je v različnih barvnih kombinacijah, zaradi majhne teže pa se lahko zlahka navije in izvije, kar omogoča enostavno namestitev. Uporablja se lahko tudi kot začasna talna obloga med dogodki ali prireditvami, za zaščito prvotnih tal.

https://graboplast.com/termekkategoria/dance-halls/duett/?lang=en

– ples (še posebej balet)
– odri (gledališča in koncerti)
– TV studio
 

GRABOLETT  ( BROADWAY 17 )

Grabolett je kompaktna plesna obloga dva v enem. Primerna za plesne / baletne predstave. Na voljo je v različnih dvo barvnih kombinacijah in se lahko uporablja kot začasna prevleka za zaščito prvotne talne obloge med dogodki ali prireditvami. Je obojestransko uporabna, kar omogoča še daljšo življenjsko dobo. Možne kombinacije črno/bela, črno/morda in črno/siva.

https://graboplast.com/termekkategoria/dance-halls/grabolett/?lang=en

– ples ( balet )
– gledališče
– ples ( jazz )
– razni dogodki
– studio