Fitnes centri

SPORTEC color talne obloge, visoko kvalitetne iz reciklirane gume z barvnimi EPDM delci 0 – 50% po vaši želji, debeline od 4 – 10 mm, v rolah ali sestavljankah ( puzzlah ) tudi v ploščah 50x50x3 cm za treninge z večjimi utežmi za vse prostore, kjer je večja obremenjenost.

Zakaj so tako odlične za vaš fitnes? Ker so mehke, elastične in izjemno robustne. In najbolj važno so proti-zdrsne, pomagajo zmanjšati hrup in vibracije ter so človeku in okolju prijazne

Kako debelo talno oblogo potrebujem? Za kardio treninge je najboljša talna obloga debeline 6 mm in za treninge moči debelina 10 mm, treninge z utežmi plošče debeline 30 mm. Za manjše fitnese za različne potrebe lahko izberete 8 mm talno oblogo.

Enostavne za montažo in vzdrževanje z dolgo življenjsko dobo so kot ustvarjene za različne športne užitke doma ali v javnih prostorih za varnost vas in vaših tal. Nudimo nakup in vgradnjo talnih oblog.

 

Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.