Sportni podi za zunanje športe kot so nogomet, tenis, odbojka, hokej, atletika, vodni športi, smučanje, igrišča proizvajalca Kreiburg Sportec.

Talne obloge SPORTEC®, izdelane iz vrhunskih recikliranih gumijastih gum in EPDM barvnih zrn, so izjemno robustne, enostavne so čiste in vodoodporne. Mehkoba pri hoji, izjemne lastnosti udarnega zvoka, zmanjšanje sile, robustnost in enostavnost montaže ter vzdrževanje so značilnosti, zaradi katerih je paleta izdelkov SPORTEC® idealna rešitev za uporabo v skupini za posamezne športe vseh vrst.

Povezava do proizvajalčeve spletne strani
https://www.kraiburg-relastec.com/sportec/en/products-sports-outdoor/

SPORTEC® je na voljo v različnih privlačnih barvah in omogoča individualno oblikovanje tal. Veliko SPORTEC® talnih oblog je na voljo s protipožarnim certifikatom Cfl-s1 (preizkušeno po EN 13501-1). Poleg tega imajo visoko protizdrsne lastnosti R10 / R9 (v skladu z DIN 51130 in oznako DS).

Športne talne obloge tenis nogomet zunaj

Proizvajalčevi referenčni objekti


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.