Širok izbor estetskih talnih oblog iz gume v ploščah in rolah italijanskega proizvajalca Artigo

Talna obloga iz gume

Visoka odpornost na obrabo, kvalitetna guma za različne namene uporabe. Velik izbor vzorcev oz. dekorjev, barv in debelin, kar ponuja veliko izvirnosti in izzivov tako za arhitekte, kakor tudi za domače ustvarjalce.

Talne obloge iz gume proizvajalca Artigo, so izdelane iz naravnega kavčuka. Kolekcija PLANSYSTEM in STUDSYSTEM ZEUS posedujejo certifikat BLUE ANGEL. Blue Angel (Der Blaue Engel) je nemško potrdilo za proizvode in storitve, ki so okolju prijazni.

Artigo Plansystem so površinsko gladke  talne obloge iz gume Kayar, UNI, Granito, Grain in NAT  imajo PRO površinsko obdelavo, ki ščiti površino, izboljšuje učinkovitost in zmanjšuje potrebo po čiščenju ter vzdrževanju. Celotna paleta različnih modelov, površinske obdelave in debeline omogočajo širok spekter možne izbire za oblikovalce in ustrezajo različnim potrebam pri projektih.

Artigo ANT48 obsega vse elektrostatične lastnosti gumene talne obloge v katero skupino sodita Granito in Zeus različica, namenjena sta za območje uporabe katera terjajo posebne elektrostatične značilnosti.

Loose Lay (LL) različica je namensko prirejena za  dvojne pode, saj ponujajo veliko dimenzijsko stabilnost in možnost nameščenja brez lepljenja!


Več informacij na proizvajalčevi spletni strani https://www.artigo.com/en/


Kontakt in informacije talne obloge

Za več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.