Pomlad in poletje je čas za postavitev ali obnovo otroškega igrišča.

Naše mehke gumijaste plošče EUROFLEX®  so zelo kakovostne in odporne na vremenske vplive. Ščitijo pred poškodbami in varujejo vašega otroka pred padci. Enostavne so za položit in lahko se jih lotite kar sami ali v družbi z vašimi najmlajšimi.

Gumjaste plošče EUROFLEX®  zagotavljajo najvišji varnostni standard v zadnjih 40 letih. Otrokom omogočajo, da se veselo zabavajo, brez nevarnosti poškodb. Nudijo učinkovito zaščito, ko otroci skočijo ali padejo na tla, tako da zmanjšajo udarce in s tem tveganje za poškodbe.

talna obloga za otroška igrišča

Varne podlage so zelo priporočljive na otroških igriščih. Hitro se lahko zgodi, da otrok pade in se poškoduje. Zato je treba poskrbeti za njegovo varnost. Obenem pa so izredno zanimive za otroke, na njih je lahko potiskan zabaven vzorec, ali so na njih napisane številke in črke. Euroflex ponuja tudi različna igrala v oblikah živali, gobic, krogov in drugih oblik, ki so prav tako mehki in iz gume. Ker Euroflex certificirane varne plošče za padce iz višin dajejo veliko mero vzmetnih lastnosti in mehkobo, ki spominja na učinek gozdnih tal, pomagajo omiliti posledice padcev ali prepogumnih skokov naših malčkov. Lahko smo tudi mirni, da naš otrok iz igre odide brez odrgnin in z nasmeškom na obrazu.

Varne podlage polagamo na ravno, gladko in utrjeno površino (beton, asfalt, mivka). Ob straneh ima vsaka plošča čepke za spajanje, tako da se res enostavno in hitro položijo.

Na spodnjih slikah si lahko pogledate, kako poteka polaganje Euroflex plošč.

Enostavno, kajne. Polaganja se lahko lotiš tudi sam, brez dodatnih stroškov za polagalce. Za večji užitek pa se loti polaganja kar s svojim otrokom 😀

Gumjaste plošče EUROFLEX®  so učinkovite tudi kot elastična talna obloga v domovih za ostarele in rehabilitacijskih centrih, rekreacijskih centrih, šolskih dvoriščih, pod telovadno in plezalno opremo, ter tudi kot sprehajalne poti. Nič več luž in čakanja na sonce, da se posuši razmočena zemlja in travniki.

Oglej si tudi  katalog Kraiburg EUROFLEX