Novo leto 2023, novi trendi talnih oblog, ki jih svetujejo strokovnjaki s področja notranje opreme vključujejo glavne smernice razvoja naših potreb in želja za čim bolj trajnostnim opremljanjem naših prostorov.

V ospredju bo še vedno trend, ki se nadaljuje iz prejšnjega leta in to je nostalgija, dediščina preteklosti, RIBJA KOST angleški vzorec na zamik in letos še CHEVRON francoski način polaganja ribje kosti v špico. Lahko izbiramo med vinilno izvedbo ali klasično leseno različico omenjenega izgleda za pridih elegantnosti in optično povečanje prostora.

Temu sledijo tudi barve, ki so ključne pri vlogi določanja občutka v prostoru. Letos so to lahko bolj lesni bogati temno rjavi toni kolonialnega videza, ki dajo prostoru dodatno težo, prizemljenost. V trendu so tudi talne obloge, ki se polagajo v vzorec šahovnice, črno belo iz viktorijanskih časov ali v drugih odtenkih, kar omogočajo kvadratne vinilne talne obloge.

Lahko se odločite za novi tako imenovani JAPANDI slog, mešanico skandinavske funkcionalnosti in japonskega minimalizma v svetlih peščeno sivih odtenkih za bolj lahkotno bivanje.

Ali luksuzni izgled vašega prostora, ki  vam ga bodo pričarale vinilne plošče s posnemanjem marmorja v različnih odtenkih.

Vse to vam nudijo visoko kvalitetne in trpežne Project Floors LVT vinilne talne obloge v izgledu lesa in kamna, ki ustvarjajo prostor miru, počitka in zatočišča, tudi v najbolj turbulentnih časih.

Na voljo so vam v novi kolekciji 2023, spodaj v povezavi skupaj s Floor Studiem za ogled talne obloge v prostoru poleg vseh ostalih več kot 200 dekorjih.

Želimo vam uspešno kreiranje na vseh področjih življenja.

Ogled novih talnih oblog na spodnji povezavi:

https://www.project-floors.com/en/products/collection/relaunch2023