Glede na trenutno stanje se trendi razvijajo glede na potrebe ljudi. V času korone je velik pomen vašega doma, kako je urejen. Izdelki in modeli, ki so dolgotrajni in izžarevajo vrednost, so zdaj zelo cenjeni. V takšnih negotovih časih je pomembno, da se počutimo doma prijetno in dobro.

Doživite udobnost z vsemi čutili

Za vse, ki ste se končno zaljubili v prijeten življenjski občutek, imamo še nekaj nasvetov, ki bi jih zagotovo morali upoštevati. Materiali iz volne v obliki grobo pletenih odej ali preprog za dobro počutje dajejo prostoru toplo vzdušje. Nujne so tudi mehke blazine na kavču, v postelji ali na stolih – postavijo diskretne poudarke in poskrbijo za prijetne ure.

Ne zanemarjajte vonja in svetlobe. Pomirjujoči vonji sivke, vrtnice, sandalovine ali drugih aromatičnih olj in svetloba sveč zagotavljajo, da so vsa čutila vključena ter dajejo celotni sobi harmonično vzdušje. Tako naš dom postane prostor, ki celostno izpolnjuje našo potrebo po bližini in toplini – tudi in zlasti v kriznih časih še sploh pozimi, ko se več zadržujemo doma v krogu svojih najbližjih.

Ste zdaj tudi vi v “prijetnem razpoloženju” in bi radi, da je vaš dom prijeten v prijetnem vzdušju? Oglejte si STUDIO DIZAJN vinilnih talnih oblog Project Floors v vseh različicah in dekorjih.

Na sliki zgoraj je artikel Work PW 3911/0,55 mm deb. 2,5 mm