Vinilna talna obloga

Odlična izbira eko LVT vinilne talne obloge Project Floors na enem mestu v različnih oblikah za lepljenje ali brez lepljenja na klik, prostoležeča z visokim protizdrsnim faktorjem za vse ljubitelje domačih živali, da jim ne drsi in so neobčutljive na vlago! Rešitve kot na dlani.

Katera je primerna za vas? Tista, ki izpolnjuje največ pričakovanj, da ima čim bolj naraven izgled lesa ali kamna, da je prijetna na otip, čim bolj topla za hojo ter enostavna za vzdrževanje z vsemi certifikati zdravju varne uporabe še posebej za majhne otroke, ki plezajo po tleh. Primerna tudi za alergike.

Ko najdete primeren vzorec in odtenek vinilne talne obloge, ki bo podprl vaš prostor je možno izbrati še v kakšni obliki želite vinilno talno oblogo Project Floors?

Če gre za novogradnjo in toplotno talno ogrevanje potem svetujemo tanjši LVT vinil, ki se lepi na podlago. V kolikor gre za prenavljanje se lahko odločite za debelejšo klik varianto, ki jo lahko položite preko obstoječe ravne trdne podlage. 

Če gre za prenavljanje podstrešja svetujemo novi SPC CORE klik s trdim jedrom in mehko proti zvočno oblogo na spodnji strani, da se ne prenaša zvok ter je dimenzijsko stabilen tudi pri direktnem soncu.

V kolikor si želite zelo hitro in enostavno prenovo brez lepljenja in imate ravna gladka tla potem je to vsekakor vinil LOOSE LAY prostoležeča talna obloga za doma, v pisarni ali javnih objekt.

Z nekaj ročnih spretnosti in primernim orodjem lahko prenovo tal naredite sami ali pa se odločite, da vam to naredijo naši strokovnjaki. Izbira je na vas.