Bi danes imel položeno leseno talno oblogo jutri pa videz kamnitih tal? Potem imamo enostavno rešitev zate.

Loose Lay vinil je talna obloga v ploščah in se enostavno polaga na podlago, brez dodatnega lepljenja na površino.  Praktično jo lahko položiš sam, če le imaš voljo in čas. Ko se naveličaš vzorca, ga enostavno odstraniš ali ga daš v drug prostor ter izbereš novo talno oblogo in barvo. Enostavno kajne?

Na tej povezavi si lahko pogledaš kratek filmček, kako se Loose Lay polaga:

https://www.youtube.com/watch?v=oxqxKSYy8agb

Najpomembnejše pa je to, da je celotna naša ponudba talnih oblog PROJECT FLOORS narejena iz reciklirane plastike, ki ima sledljivo sestavo. Na ta način in z rednimi testi tudi zagotavljajo kakovost produktov in zagotavljajo, da so talne obloge varne za uporabo in da ne vsebujejo zdravju škodljivih ftalatov, ki jih nekateri proizvajalci dodajajo v plastiko, da je le ta bolj prožna. Namesto tega se uporablja varna alternativa Hexamoll® DINCH®, ki jo je razvil BASF za aplikacije v tesnem stiku s človekom. To vključuje zlasti občutljiva področja igrač, medicinskih izdelkov in embalaže za živila. Hexamoll® DINCH® je najbolje raziskani ne-ftalatni mehčalec. PROJECT FLOORS je popolnoma prenehal uporabljati mehčala, ki vsebujejo ftalate, pri proizvodnji vseh svojih talnih oblog.

Tla iz LOOSE-LAY COLLECTION so optimalno primerna za vse gradbene in obnovitvene projekte. Skupna debelina le 4,2 mm in skupna teža največ 7,2 kg / m2 je odlična rešitev za komercialne in stanovanjske namene. Ker je odporna na vodo in vlago, se ne bo napihnila, spokala ali zlomila. Tako na primer namestitev v kuhinje sploh ni problem. Vse talne obloge PROJECT FLOORS lahko namestimo tudi nad talno ogrevanje.

 

Eno nadstropje – nešteto možnosti

Talne obloge PROJECT FLOORS vam ponujajo neskončne možnosti za individualno zasnovo prostorov. Široka paleta vzorcev polaganja ali kombinacij različnih dekorjev – za vaše ideje ni omejitev.

DESIGN STUDIO

Bi radi preverili, kako izgleda določena talna obloga v vašem prostoru? Vstopite v njihov DESIGN STUDIO, kjer se lahko poigrate z različnim stilom in barvami.

 

Za ogled dekorjev pa vabljeni v naš razstavni salon, na

Loški cesti 13, Log pri Brezovici, ki je le 15 km oddaljen od centra mesta Ljubljana.