Bi danes imeli položeno leseno talno oblogo jutri pa videz kamnitih tal? Potem imamo enostavno rešitev za vas.

Loose Lay vinil je talna obloga v ploščah, ki se enostavno polaga na podlago, brez dodatnega lepljenja na površino.  Praktično jo lahko položiš sam, če le imaš voljo in čas. Ko se naveličaš vzorca, ga enostavno odstraniš ali ga daš v drug prostor ter izbereš novo talno oblogo in barvo. Enostavno kajne?

Na tej povezavi si lahko pogledaš kratek filmček, kako se Loose Lay polaga:

https://www.youtube.com/watch?v=oxqxKSYy8agb

Najpomembnejše pa je to, da je celotna naša ponudba vinilnih talnih oblog PROJECT FLOORS narejena iz reciklirane plastike, ki ima sledljivo sestavo. Na ta način in z rednimi testi tudi zagotavljajo kakovost produktov in zagotavljajo, da so talne obloge varne za uporabo in da ne vsebujejo zdravju škodljivih ftalatov, ki jih nekateri proizvajalci dodajajo v plastiko, da je le ta bolj prožna.

Namesto tega se uporablja varna alternativa Hexamoll® DINCH®, ki jo je razvil BASF za aplikacije v tesnem stiku s človekom. To vključuje zlasti občutljiva področja igrač, medicinskih izdelkov in embalaže za živila. Hexamoll® DINCH® je najbolje raziskani ne-ftalatni mehčalec. PROJECT FLOORS je popolnoma prenehal uporabljati mehčala, ki vsebujejo ftalate, pri proizvodnji vseh svojih talnih oblog.

Tla iz LOOSE-LAY COLLECTION vinilne kolekcije so optimalno primerna za vse gradbene in obnovitvene projekte. Skupna debelina le 4,2 mm in skupna teža največ 7,2 kg / m2 je odlična rešitev za komercialne in stanovanjske namene. Ker je odporna na vodo in vlago, se ne bo napihnila, spokala ali zlomila. Tako na primer namestitev v kuhinje sploh ni problem. Vse talne obloge iz vinila PROJECT FLOORS lahko namestimo tudi nad talno ogrevanje.

 

Eno nadstropje – nešteto možnosti

Vinilna talne obloge PROJECT FLOORS vam ponujajo neskončne možnosti za individualno zasnovo prostorov. Široka paleta vzorcev polaganja ali kombinacij različnih dekorjev – za vaše ideje ni omejitev.

DESIGN STUDIO

Bi radi preverili, kako izgleda določena talna obloga v vašem prostoru? Vstopite v njihov DESIGN STUDIO, kjer se lahko poigrate z različnim stilom in barvami.

Za ogled dekorjev pa vabljeni v naš razstavni salon, na

Loški cesti 13, Log pri Brezovici, ki je le 15 km oddaljen od centra mesta Ljubljana.