home vinilna talna obloga za lepit

Vinilna talna obloga, ki je na trgu zadnjih nekaj let nudi široko paleto možnosti izbire. Project Floors vrhunska talna obloga je brez formaldehida in ima vse certifikate o varni in ustrezni uporabi glede na okoljske zahteve. Primerna je za talno gretje vendar ne za električno.

Izbiramo lahko med talno oblogo, ki se lepi in je najtanjša od 2 – 2,5 mm debela z različnimi obrabnimi sloji od 0,2 do 0,8 mm. Uporablja se predvsem v novogradnjah saj je primerna za vse prostore. Izbiramo lahko med videzom lesa, betona, keramike ali kamna.

Za prostoležeče polaganje so na voljo klik plošče debeline 5 mm z obrabnim slojem 0,3 ali 0,55 mm. Za nakup se največkrat odločijo tisti, ki prenavljajo stanovanje saj se lahko položijo na ravno, gladko obstoječo talno oblogo.

Novejša različica prosto ležeče talne obloge je tako imenovana Loose Lay v debelini 4,2 mm z obrabnim slojem 0,3 mm ali 0,55 mm. Ravno tako se lahko polaga na obstoječo talno oblogo s tem da se polagajo ena poleg druge in ob morebitni napaki lahko zamenjamo samo eno ploščo. 

Vsem pa je skupno, da so primerne tudi za alergike, da imajo dolga življenjsko dobo, so enostavne za  vzdrževanje ter odporne na zdrs.