SPORTEC color talna obloga je narejena iz visoko kakovostne reciklirane črne gume. Da pa ni preveč dolgočasna barva, so dodani barvni EPDM granulati v različnih odstotkih od 0-50%. Na spodnji sliki je prikazana razlika v odstotkih barvnih delcev.

Zakaj so tako odlične za vaš fitnes?

Ker so poleg atraktivnih barv še mehke, elastične in izjemno robustne. Ne drsijo, tako da tudi pri najbolj aktivnih, če se veliko potijo in slučajno pade kakšna kapljica znoja na tla, vam ne bo spodrsnilo. Zmanjšujejo tudi hrup in vibracije za brezskrbno telovadbo. So človeku in okolju prijazne, saj so narejene iz reciklirane gume.

Kako debelo talno oblogo potrebujem? 

Kakšno debelino talne obloge izbrati za vaš fitness je odvisno od tega kakšni treningi se bodo opravljali. na primer za kardio trening je najbolj primerna talna obloga debeline 6 mm, za treninge moči 10 mm, za treninge z utežmi pa so primerne plošče debeline 30 mm. Za manjše fitnesse pa lahko izberete tudi debelino 8 mm.

Kako jih položim?

Zelo enostavno. Dobavljiva je v ploščah ali rolah, lahko se pa poigrate in jo zložite v puzle. Lepi se z lepilom na pripravljeno podlago.

Enostavne so za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo.

So kot ustvarjene za različne športne užitke doma ali v fitnes centrih.