Gumijaste gumene plošče za igrišča dodatki

Pomlad je čas, ko se radi  nagibamo k prenavljanju svojih domov, okolice, igrišč ali športnih površin, kjer izkoriščamo svoj prosti čas.

Poleg naše ustaljene ponudbe vinilnih talnih oblog, parketov, pvc in gumiranih talnih oblog, vam predstavljamo učinkovite talne obloge iz gume EUROFLEX®, ki so posebej primerne na otroških igriščih, kjer je varnost otrok zelo pomembna.

Gumene plošče za igriščaGumene plošče EUROFLEX®  zagotavljajo najvišji varnostni standard v zadnjih 40 letih. Otrokom omogočajo, da se veselo zabavajo, brez nevarnosti poškodb. Gumene plošče EUROFLEX® nudijo učinkovito zaščito, ko otroci skočijo ali padejo na tla, tako da zmanjšajo udarce in s tem tveganje za poškodbe.

Gumene plošče EUROFLEX®  so učinkovite tudi kot elastična talna obloga v domovih za ostarele in rehabilitacijskih centrih, rekreacijskih centrih, šolskih dvoriščih, pod telovadno in plezalno opremo, ter tudi kot sprehajalne poti.

plošče s številkami črkami igriščeAbecedne, številske in tematske plošče so idealne za oblikovanje igrišč v šolah in vrtcih. Z dodatki kot so živalski interaktivni liki, gobe, krogle, valji in kocke pa lahko vaša igrišča le še popestrijo in dopolnijo z najboljšo zabavo za vaše otroke.

Za vaša vprašanja smo vam vedno na voljo KONTAKT.