golf igrišča umetna podlaga

Pomlad je čas, ko se radi  nagibamo k prenavljanju svojih domov, okolice, igrišč ali športnih površin, kjer izkoriščamo svoj prosti čas. Veliko nam pomenijo naši otroci, da se lahko varno in brezskrbno igrajo na domačem dvorišču. Prav to pa vam lahko ponudimo mi z našimi gumiranimi ploščami EUROFLEX.

Gumijaste gumene plošče za igrišča dodatki

Plošče iz gume zagotavljajo najvišji varnostni standard v zadnjih 40 letih. Otrokom omogočajo, da se veselo zabavajo, brez nevarnosti poškodb. Tudi če padejo, se ne poškodujejo ker plošča zmanjša udarec in so tudi certificirane za različne padce iz višine.

Abecedne, številske in tematske plošče so idealne za oblikovanje igrišč v šolah in vrtcih. Z dodatki kot so živalski interaktivni liki, gobe, krogle, valji in kocke pa lahko vaša igrišča le še popestrijo in dopolnijo z najboljšo zabavo za vaše otroke.

plošče s številkami črkami igrišče

Gumijaste varovalne plošče EUROFLEX®  so učinkovite tudi kot elastična talna obloga v domovih za ostarele in rehabilitacijskih centrih, rekreacijskih centrih, šolskih dvoriščih, pod telovadno in plezalno opremo, ter tudi kot sprehajalne poti.