Sportec športni pod

V zadnjih dveh letih se je skokovito povečalo povpraševanje po domačih telovadnicah in fitnesih za ohranjanje dobrega psihičnega in fizičnega počutja. Tem trendom sledijo tudi visoko kvalitetne talne obloge iz reciklirane gume z barvnimi delci od Sportec Kraiburg.  

Večnamenska uporaba: nudijo prožnost in trpežnost za najrazličnejše športne potrebe. Narejene so tako, da prenesejo težke stroje, padce uteži in močne udarce ter blažijo prenos zvoka.

Večja vzdržljivost: zaradi premikanja in premeščanja sodobnih fitnes naprav, da se ustvari potreben prostor za različne kondicijske vadbe. 

Večja varnost: za zaščito tal, da ne počijo ali se kako drugače poškodujejo. So proti zdrsne za večjo varnost pred poškodbami.

Enostavno vzdrževanje: dnevno čiščenje z mokro krpo in uporabo nežnih čistil za ohranjanje prijetnega vonja v prostoru.

Skrb za okolje: narejene so iz recikliranih starih gum, ker je skrb za zdravje človeka in okolja na prvem mestu, zato ne smemo pozabiti tudi na kvaliteto lepil pri nameščanju talnih oblog.

Področja vadbe:  za vadbo na sobnih kolesih, vaje z utežmi, funkcijska vadba, joga in pilates, rehabilitacija, aerobika in vse ostale fitnes vadbe.

Prijetno vadbo vam želimo .