čistilo za laminat Laminat Reiniger – čistilo za laminat 750ml
za dnevno čiščenje vseh vrst laminatnih površin. Nevtralno čistilo za zaključno čiščenje po polaganju laminatov in redno čiščenje vseh laminatnih tal in vseh površin z laminatno strukturo. Uspešno odstranjuje umazanijo, maščobe in madeže od čevljev. Laminatna tla ne smejo biti dalj časa vlažna ali popolnoma mokra, saj lahko voda pronica med robovi in pride do nabrekanja laminatnih tal. Tla je potrebno obrisati z ožeto krpo in pazite, da ne puščate mokrih tal ali luž.CENA V AKCIJI: 5,00 € + ddv
Sijaj za parket in pluto

Parket und kork Glanz – čistilo za parket in pluto sijaj
Polimerna disperzija za nego vseh vodoodporno lakiranih lesnih in parketnih tal. Ščiti nov parket s svileno sijočo negovalno plastjo, proti sledem hoje, odrgninam, naredi star in bled parket ponovno sijoč. Odlična oprijemljivost tudi na UV lakiranem parketu. 
Posebej primerno za parket s svileno sijočim premaznim lakom. Redno čiščenje negovane obloge, optimalno s sredstvom za nego parketa, se tako olajša.

CENA V AKCIJI: 5,00 € + ddv

Čistilo za gumijaste vinilne talne obloge Čistilo za vse elastične talne obloge (guma, vinil…) 800 ml

CENA V AKCIJI: 12,97€ + ddv

Čistilo za intenzivno čiščenje elastičnih talnih oblog (guma, vinil, linolej, pluta, kamen, lakirane površine…) 800ml

CENA  V AKCIJI: 12,97€ + ddv

   
   

Kontakt in informacije talne oblogeZa več informacij, naročilo ali katalog pokličite 01 750 68 00 pošljite email na info@efcom.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Naši strokovni sodelavci vam bodo vedno pomagali s prijaznim nasvetom.